Over mij

Tineke

Ik ben de jongste uit een gezin van 14 kinderen. Als jong meisje zat ik altijd met mijn hoofd in de boeken.

Ik wilde alles weten en dacht dat kennis het belangrijkste in het leven was. Uiteindelijk ging ik psychologie studeren want vooral mensen en hun levensverhalen boeiden mij mateloos.

Na mijn studie heb ik 15 jaar gewerkt in het bedrijfsleven als consultant in de IT. Voor mijn hoofd was het absoluut uitdagend werk, maar mijn hart lag er niet in. Ik raakte daardoor langzaam afgestompt.

Het duurde jaren voordat ik zover was, maar uiteindelijk had ik de moed om mijn hart te volgen en mijn oude droom – therapeut worden – te gaan verwezenlijken.

Ik koos voor de vierjarige opleiding Transpersoonlijke Therapie bij het Boswijk Instituut. Deze opleiding heeft mijn leven ingrijpend veranderd. Ik leerde er hoofd en hart met elkaar te verbinden. Kennis is mooi, maar als je je hart laat spreken, gebeuren er pas echt bijzondere dingen.

Sinds 2015 woon ik in Elst met mijn gezin. Ik geniet erg van de rust en de mooie omgeving. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen in het bos met onze hond. Daarnaast houd ik nog steeds erg van lezen en schrijf ik graag.