Voor wie

Misschien vraag je je af of je bij mij op de goede plek bent.
Er zijn immers zoveel soorten therapeuten en therapieën dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet.

In mijn praktijk komen mensen die zich doorgaans goed weten te redden. Zowel mannen als vrouwen, vanaf 25 jaar. Vaak met een goed stel hersens, die ze gebruiken in hun werk maar ook om na te denken over zichzelf en het leven. Aan de buitenkant ziet het er goed uit: een baan, vaak een gezin, een huis, een hond. Soms nog jong en aan het begin van hun carrière, of dat juist al achter de rug hebbend en met pensioen. Allemaal hebben ze een ding gemeen; er loopt iets niet lekker. Hoe goed je er ook over hebt nagedacht (iets wat je vaak doet), je komt er niet uit en dat vreet aan je. Vrienden en familie brengen je ook niet verder. Misschien schaam je je er zo voor dat je er met niemand over kan praten.

Veel van mijn clienten zijn vaak hoogsensitief en kunnen daar niet goed mee overweg. Dit kan leiden tot angst, onzekerheid en overprikkeldheid. Ze kunnen anderen heel goed aanvoelen en voor anderen zorgen, maar zijn niet zo bekend met hun eigen binnenwereld. Goed met je hooggevoeligheid om kunnen gaan, kan je leven enorm verrijken.

Voel je dat er meer in je zit, dat je het anders wil, dat het anders kan. Neem dan actie en maak een afspraak. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk en het is een eerste stap op weg naar verandering.